تیم رایکا گستر پلاسما
شرکت رایکا گستر پلاسما فعالیت خود را تحت عنوان گروه تحقیقاتی Advanced plasma technology در سال 1386 شروع کرد. این گروه متشکل از دانشجویان رشته فیزیک مهندسی به سرپرستی علیرضا زمانی فعالیت خود را بر روی طراحی و ساخت انواع مولد های پلاسمایی شروع نمود. اولین ایده کاربردی این گروه طراحی و ساخت مشعل پلاسمایی به منظور استفاده در سیستم های تولید انرژی از زباله بود. با توجه به دستاورد های چشمگیر در ساخت مشعل پلاسمایی، در سال 1391 اقدام به ثبت شرکت رایکا گستر پلاسما نموده و از آن به بعد با این نام در حال فعالیت می باشیم.
این شرکت از سال 1395 جزو شرکت های دانش بنیان قرار گرفته و علاوه بر آن مجری طرح کلان ملی با عنوان ” طراحی و ساخت راکتور های پلاسمایی ملی امحای زباله های بیمارستانی ” می باشد.
با توجه به اینکه محصولات تولیدی این شرکت دارای دانش و همچنین کیفیت بسیار بالایی بوده و دارای قیمتی رقابتی با نمونه های خارجی می باشد، توانسته است بازار بسیار مناسبی را در کشور های همسایه و حتی آسیای شرقی، اروپا و آمریکای جنوبی پیدا نماید که نتیجه آن صادرات مشعل پلاسمایی و راکتور امحای پسماند ویژه و همچنین مولد های پلاسمایی با کاربرد های کشاورزی به کشور هندوستان و فیلیپین می باشد.
چشم انداز این شرکت در وهله اول توسعه فناوری های حوزه فیزیک پلاسما در تمامی صنایع و همچنین صادرات این محصولات High Tech می باشد.
سعی کرده ایم برای بهترین بودن، بهترین ها را در کنار هم جمع نماییم.
هدف ما
ما می خواهیم که با استفاده از دانش بومی و نیرو های متخصص و توانمند داخلی اقدام به تولید تجهیزات پیشرفته به منظور بهبود و ارتقای سطح صنایع مختلف نماییم تا علاوه بر افزایش بهره وری و ارتقای سطح فناوری در کشور، اقدام به اشتغال زایی و کارآفرینی در زمینه های نو نماییم.
فعالیت های این شرکت تماما دوستدار محیط زیست بوده و یکی از اهداف اصلی این شرکت برداشتن گامی در جهت صیانت از محیط زیست بوده و به همین دلیل این شرکت با شعار
” زمین پاک ، سلامتی به ارمغان می آورد ” وارد عرصه فعالیت گشته است.
رزومه ما
1394 – 1391
همکاری مشترک با پژوهشگاه صنعت نفت
همکاری مشترک با بزرگترین مرکز تحقیقات کشور به منظور دستیابی به دانش تولید انرژی از پسماند به روش گازی سازی پلاسمایی
1393- 1392
فروش مشعل پلاسمایی
فروش سه دستگاه مشعل پلاسمایی به همراه منبع تغذیه به پژوهشگاه صنعت نفت برای راه اندازی اولین پایلوت نیمه صنعتی تولید انرژی از پسماند به روش گازی سازی پلاسمایی
1397 – 1394
طراحی و ساخت راکتور امحای پسماند ویژه
طراحی و ساخت اولین راکتور پلاسمایی امحای پسماند ویژه با استفاده از دانش 100 درصد بومی با ظرفیت 1 تن در روز برای از بین بردن انواع پسماند بیمارستانی
1398 – 1395
قرارداد طرح کلان ملی
با توجه به پیشرفت های شگرف این شرکت در حوزه گازی سازی پلاسمایی، معاونت علی و فناوری ریاست جمهوری در سال 1395 اقدام به عقد قرارداد طرح کلان ملی با این شرکت به منظور حمایت از توسعه این فناوری نمود.
1401 – 1395
دریافت مجوز دانش بنیان
این شرکت پس از بررسی توانمندی هایش در زمینه تولید انواع مولد پلاسمایی موفق شد تاییدیه شرکت های دانش بنیان را برای دو محصول راکتور گازی سازی پلاسمایی و همچنین مشعل پلاسمایی دریافت نماید. در آخرین ارزیابی های صورت گرفته در سال 1398 نیز این شرکت نتوانسته است مجددا به عنوان شرکت دانش بنیان مورد تایید قرار گرفته و مجوز این شرکت برای مدت 3 سال دیگر تمدید گشت.
1398 – 1397
صادرات مشعل پلاسمایی
این شرکت در سال 1397 موفق گشت با عقد قراردادی نسبت به فروش 3 دستگاه مشعل پلاسمایی با توان 100 کیلووات به منظور اجرای سیستم امحای پسماند دارویی با ظرفیت 5 تن در روز به کشور فیلیپن افدام نماید. تجهیزات مورد نظر در اواسط سال 1398 به مقصد ارسال گردید و در مرحله نصب و راه اندازی می باشد. همچنین علاوه بر تامین کننده مشعل های پلاسمایی طی قرارداد دیگری مسئولیت طراحی فرآیند و مشاوره تخصصی به منظور راه اندازی و بهینه سازی سیستم مذکور را برعهده گرفتیم.
1399 – 1398
صادرات دستگاه افزایش زمان ماندگاری میوه به کشور هندوستان
با ورود این شرکت به حوزه کشاورزی و تولید مولد های پلاسما به منظور افزایش زمان ماندگاری انواع مواد غذایی جزو معدود تولید کنندگان این تجهیز در جهان قرار گرفته و به عنوان یکی از پیشتازان جهانی این محصول شناخته می شویم. اولین نمونه ساخته شده برای این منظور به سفارش مشتری از کشور هندوستان ساخته شده و در بهار 1399 به کشور مقصد ارسال خواهد گشت.
1399 – 1398
تولید مولد های پلاسمایی به منظور گندزدایی محیط
با شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور نیاز به ارائه راهکار های نوین به منظور مقابله با این ویروس مورد نیاز بود. این شرکت با توجه به سابقه فعالیت ها و همچنین تجربه در این زمنیه به منظور کمک که کشور و هموطنان عزیز اقدام به طراحی و ساخت دستگاه های ازن ژنراتور و همچنین تولید آب ازونیزه به منظور گندزدایی انواع سطوح نموده است. شایان ذکر است که دانش فنی مربوط به دستگاه های فوق به کشور هندوستان نیز انتقال داده شده است تا بتوانند در مقابله با این ویروس ابزاری کارآمد و تاثیر گذار داشته باشند
1399 – 1398
فروش 2 دستگاه منبع تغذیه ولتاژ بالا و فرکانس بالا به پژوهشگاه صنعت نفت
طراحی و ساخت دو دستگاه منبع تغذیه ولتاژ و فرکانس بالا به منظور انجام فعالیت های تحقیقاتی در حوزه ریفورمینگ و کراکینگ مواد نفتی به پژوهشگاه صنعت نفت (بزرگترین مرکز تحقیقات خاورمیانه)
اطلاعات تماس :
تلفن : 76251105-021
همراه :09125132605
فکس : 76251105-021
پست الکترونیکی : Info@RGPlasma.ir
آدرس دفتر مرکزی و کارخانه :
مازندران- چالوس- شهرک صنعتی مرزن آباد- فاز دوم- بلوک H7